The BEST Car Eyelashes in the World

The BEST Car Eyelashes in the World

Eyelashes for cars in Bulgarian

Кола мигли за автомобили - Как да се поберат - къде да купя

 

 

 

Ние сме основен дистрибутор и производител на миглите за автомобили в Европа и предоставят над 50 страни по целия свят. Можете да поръчате мигли за вашия автомобил директно от този сайт или се свържете с нас на едро запитвания, ако биха искали да продават автомобили миглите от вашия собствен сайт.

 

 

 

Имаме няколко клипове на този сайт, показващ как да се поберат колата миглите на BMW или Peugeot 206, но същата техника се използва за всички автомобили. Миглите лесно се почиства, за да се поберат всички фарове и кристал диамант или екзотичен розов молив за очи може да се монтира над или под миглите, за да направи колата изглежда наистина секси ...

 

 

 

Кола мигли сега стават много популярни в САЩ и Великобритания, Южна Африка, Норвегия, няколко други европейски страни и Тайланд тренд, както и Жените просто обичам ги и момчетата ... и най-хвърли очите им, но за да бъдем честни ... те спират и се взират и жени, които имат миглите на автомобилите си, без съмнение, да се товари на внимание.

 

 

 

Къде можете да закупите на миглите? Дали са на разположение в магазините?

 

 

 

В момента можете да купуваме само мигли за автомобили и очна линия от нашия сайт или от независим дистрибутор, който също има неговия или нейния сайт. Ние не кораб, за дистрибутори в много страни, но дори дистрибуторите всички от тях продават от техните собствени интернет страници. Ние изпращаме за всички страни управляват и имат най-ниските цени на разположение навсякъде.

 

 

 

Нашата кола мигли с никакви въпроси 30 дневна гаранция за връщане на парите.

 

 

 

Ако сте недоволни по какъвто и да е начин, просто върнете неизползвания мигли за нас в оригиналната опаковка и ние ще обменят или възстановяване на покупната цена по-малко пощенски разходи. Ние не можем да възстановим пощенски разходи, тъй като пощенска не се връща при нас от пощенската служба. Те са най-добрите мигли автомобили, можете да си купите навсякъде по света. Ако не сте убедени, просто ги сравни с други мигли, можете да намерите и ако можете да намерите по-добро качество и дизайн мигли за автомобили (Европа), ние с удоволствие ще Ви възстановим.

 

 

 

Ние също имаме страница във Facebook, където можете да закупите директно миглите на автомобили www.facebook.com / eyelashesforcars. Колата миглите може да се монтира на всеки автомобил, който има кръгли или продълговати фарове стил и автомобили с поп светва. Ако не си сигурен, че те ще се впишат всичко, което трябва да направите е пишете ни картина на вашите коли фарове и ние може да ви посъветва. Въпреки това, те се вписват 99% от колите няма проблем и дори може да се почиства, за да се поберат. Не забравяйте да поръчате някои очна линия с колата си мигли, тъй като това наистина ще изглежда страхотно.

 

 

 

Основното нещо, което трябва да запомните, когато поставяне на миглите е, че повърхността (фарове на джантата или боята) трябва да бъде изключително чиста. Ние винаги се предоставят тампон за почистване на алкохол с всеки набор от автомобили мигли закупени, за да ви помогне да премахнете и мръсотия или кола восък, така че да се уверите, специална лента може да направи силна връзка. Ако повърхността не е чист или е мокра или все още има някои восък остатък .... Тогава миглите не ще се придържаме правилно и може да падне, когато започнете да шофирате. 99% от време чуваме за никакви проблеми, тъй като лентата е изключително силна и използва специална техника за свързване на натиск за да активирате висока устойчивост на връзката. Всичко, което правя, е да натиснете здраво, когато свържете миглите автомобил или мотоциклет ван или каквото и превозно средство решите да ги сложи.