The BEST Car Eyelashes in the World

The BEST Car Eyelashes in the World

Auto Trepavice za automobile - Kako stati - Gdje kupiti

Auto Trepavice za automobile - Kako stati - Gdje kupiti

 

 

 

Mi smo glavni distributer i proizvođač trepavice za automobile u Europi i opskrbu više od 50 zemalja širom svijeta. Možete naručiti trepavice za vaš automobil izravno s ove web stranice ili nam se obratite s veleprodajnim upite ako želite prodati auto trepavice iz svoje vlastite web stranice.

 

 

 

Imamo nekoliko videa na ovoj stranici pokazuje kako da stane auto trepavice na BMW ili Peugeot 206, ali ista tehnika se koristi za sva vozila. Na trepavice se lako podrezuje da stane bilo svjetla i kristala dijamanta ili egzotične roza olovka za oči također može biti priključen iznad ili ispod trepavica kako bi automobil izgledati jako seksi ...

 

 

 

Auto trepavice su sada postaje vrlo popularan u SAD-u i Velikoj Britaniji sa S. Africi, Norveškoj, nekoliko drugih europskih zemalja i Tajland Trending kao dobro. Žene jednostavno vole ih i dečki ... i većina prevrću očima, ali da bude fer ... oni ne zaustavi i buljiti i žene koje imaju trepavice na svojim automobilima, bez sumnje, dobili hrpe pažnje.

 

 

 

Gdje možete kupiti trepavice? Jesu li oni dostupni u trgovinama?

 

 

 

U ovom trenutku, možete samo kupiti trepavice za automobile i eyeliner na našoj web stranici ili od nezavisnog distributera koji također ima svoju web stranicu. Mi radimo brod distributerima u mnogim zemljama, ali čak i distributeri svi svi ih prodaje iz vlastite web stranice. Mi poslati svim zemljama usmjeravaju i imaju najniže cijene dostupne nigdje.

 

 

 

Naš auto trepavice svi dolaze s bez pitanja 30 dana novac leđa garancija.

 

 

 

Ako niste zadovoljni na bilo koji način, jednostavno vratiti neiskorišteni trepavice nam u originalnom pakiranju, a mi ćemo razmijeniti ili povrat vas za kupoprodajne cijene manje poštarine. Mi ne možemo vratiti poštarine jer poštarina je nepovratan za nas iz poštanskog ureda također. Oni su najbolji auto trepavice možete kupiti bilo gdje u svijetu. Ako niste uvjereni, samo ih usporediti s bilo kojim drugim trepavicama možete pronaći i ako možete pronaći bolju kvalitetu i dizajn ili na trepavice za automobile (Europa) rado ćemo vam vratiti.

 

 

 

Također imamo Facebook stranicu na kojoj možete kupiti auto trepavice izravno www.facebook.com / eyelashesforcars. Automobil trepavice mogu se uklopiti u bilo koji auto koji ima okruglo ili duguljasto stilu svjetla i također automobile s pop-up svjetla. Ako vaše nisu sigurni da će stati sve što trebate učiniti je e-mail nam slike vaših automobila svjetla i možemo vas obavijestiti. Međutim, oni odgovaraju 99% automobila nema problema i može čak biti obrubljen da stane. Nemojte zaboraviti da bi neki eyeliner sa svojim automobilom trepavicama kao da će zaista izgledaju odlično.

 

 

 

Glavna stvar koju treba zapamtiti kada pridaje trepavice je da površina (prednja obruč ili farbanje) mora biti vrlo čist. Mi uvijek opskrbu alkohola za čišćenje jastučić sa svakim skupom automobilu trepavice kupili koji će vam pomoći ukloniti i prljavštine ili auto vosak, kako bi bili sigurni posebna traka može napraviti snažnu vezu. Ako površina nije čist ili da je mokra ili još uvijek ima neki vosak ostatke .... Zatim trepavice neće držati pravilno i mogu otpasti kada počnete voziti. 99% vremena čujemo od bez problema jer traka je ekstra jak i koristi posebnu tehniku ​​tlaka vezivanje za aktiviranje visoke čvrstoće obveznica. Sve što trebate učiniti je pritisnuti prema dolje čvrsto kada priključite trepavice za auto ili motocikl ili kombi vozilo ili što god ste izabrali da ih stavite na.