The BEST Car Eyelashes in the World

The BEST Car Eyelashes in the World

Bil Eyelashes til biler - Hvordan til at passe - Hvor kan jeg købe

Bil Eyelashes til biler - Hvordan til at passe - Hvor kan jeg købe

 

 

 

Vi er den største distributør og producent af øjenvipper for biler i Europa og levere mere end 50 lande rundt om i verden. Du kan bestille øjenvipperne til din bil direkte fra denne hjemmeside eller kontakt os med engros undersøgelser, hvis du ønsker at sælge bilen øjenvipper fra din egen hjemmeside.

 

 

 

Vi har flere videoer på denne hjemmeside viser, hvordan man passer bilen vipper til en BMW eller en Peugeot 206, men den samme teknik bruges til alle biler. De øjenvipper er nemt trimmes til at passe eventuelle forlygter og krystal diamant eller eksotisk lyserød eyeliner kan også fastgøres over eller under vipperne til at gøre bilen ser virkelig sexet ...

 

 

 

Bil øjenvipper er nu ved at blive meget populære i USA og England med S. Afrika, Norge, flere andre europæiske lande og Thailand Tendensvisning så godt. De kvinder simpelthen elsker dem og de fyre ... godt mest rulle deres øjne, men for at være fair ... de stopper og stirrer, og de kvinder, som har vipperne på deres biler, uden tvivl, få masser af opmærksomhed.

 

 

 

Hvor kan du købe vipperne? Er de tilgængelige i butikkerne?

 

 

 

I øjeblikket kan du kun købe de øjenvipper for biler og eyeliner fra vores hjemmeside eller fra en uafhængig distributør, der også har hans eller hendes hjemmeside. Vi gør skibet til distributører i mange lande, men selv de forhandlere alle alle sælge dem fra deres egne hjemmesider. Vi sender til alle lande direkte og har de laveste priser til rådighed overalt.

 

 

 

Vores bil øjenvipper alle kommer med de ingen stillede spørgsmål 30 dages pengene tilbage garanti.

 

 

 

Hvis du er utilfreds på nogen måde, skal du blot returnere den ubrugte øjenvipper til os i den originale emballage, og vi vil udveksle eller refundere dig for købsprisen minus porto. Vi kan ikke refundere portoen, fordi porto er ikke refunderes til os fra posthuset også. De er de bedste bil øjenvipper kan købes overalt i verden. Hvis du ikke er overbevist, bare sammenligne dem med andre øjenvipper du kan finde, og hvis du kan finde et bedre kvalitet og eller design til Øjenvipper til biler (Europe) vil vi gerne tilbagebetale dig.

 

 

 

Vi har også en Facebook-side, hvor du kan købe bil øjenvipper direkte www.facebook.com / eyelashesforcars. Bilen vipper kan monteres på enhver bil, der har runde eller aflange stil forlygter og også biler med pop up lys. Hvis dit ikke sikker på, de vil passe alt du skal gøre er at kontakte os et billede af dine biler forlygter og vi kan rådgive dig. Men de passer 99% af biler ikke noget problem, og kan endda trimmes til at passe. Glem ikke at bestille nogle eyeliner med din bil øjenvipper som der virkelig vil tage sig godt.

 

 

 

Den vigtigste ting at huske, når du sætter de øjenvipper er, at overfladen (forlygterne fælg eller lakken) skal være meget ren. Vi leverer altid en alkohol rengøring pad med hvert sæt af bil øjenvipper købt for at hjælpe dig med at fjerne og snavs eller bilvoks, så sørg for særlig tape kan gøre en stærk binding. Hvis overfladen ikke er ren eller det er vådt eller stadig har nogle voksrester .... Så vipperne vil ikke holde ordentligt, og kan falde af, når du begynder at køre. 99% af den tid, vi hører om ingen problemer, fordi båndet er ekstra stærk og bruger en speciel trykbinding teknik til at aktivere den høje styrke obligation. Alt du skal gøre er tryk fast ned, når du monterer vipper til auto eller motorcykel eller varevogn eller hvad køretøj du vælger at sætte dem på.