The BEST Car Eyelashes in the World

The BEST Car Eyelashes in the World

Auto Wimpers voor auto's - Hoe te passen - Waar te koop

Auto Wimpers voor auto's - Hoe te passen - Waar te koop

 

 

 

Wij zijn de belangrijkste distributeur en fabrikant van wimpers voor auto's in Europa en leveren meer dan 50 landen over de hele wereld. Je mag wimpers direct te bestellen voor uw auto uit deze website of neem contact met ons Wholesale onderzoeken als je zou willen om de auto wimpers verkopen vanaf uw eigen website.

 

 

 

We hebben verschillende video's op deze website laat zien hoe de auto te passen wimpers naar een BMW of een Peugeot 206, maar dezelfde techniek wordt gebruikt voor alle auto's. De wimpers zijn gemakkelijk bijgesneden om een ​​koplampen passen en kristal diamant of exotische roze eyeliner kan ook worden bevestigd boven of onder de wimpers om de auto ziet er echt sexy ...

 

 

 

Auto wimpers zijn nu steeds zeer populair in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk met S. Afrika, Noorwegen, verschillende andere Europese landen en Thailand trending ook. De vrouwen gewoon van ze houden en de jongens ... goed de meeste rollen hun ogen, maar om eerlijk te zijn ... ze stoppen en staren en de vrouwen die de wimpers op hun auto, zonder twijfel, krijg ontzettend veel aandacht.

 

 

 

Waar kunt u de aankoop van de wimpers? Zijn ze in de winkel?

 

 

 

Op dit moment kunt u alleen kopen de wimpers voor auto's en de eyeliner van onze website of via een onafhankelijke distributeur die ook zijn of haar website. We verzenden naar distributeurs in vele landen, maar ook de distributeurs alle verkopen vanuit hun eigen websites. Wij verzenden naar alle landen direct en overal hebben de laagste prijzen beschikbaar.

 

 

 

Onze auto wimpers zijn allemaal voorzien van de zonder vragen te stellen 30 dagen geld terug garantie.

 

 

 

Als u niet tevreden bent op enige wijze, gewoon terug ONGEBRUIKTE gekleurde wimpers om ons in de originele verpakking en wij ruilen of u terugbetalen van de aankoopprijs minus de verzendkosten. We kunnen geen restitutie van de verzendkosten, omdat de verzendkosten worden niet gerestitueerd voor ons van het postkantoor ook. Zij zijn de beste auto wimpers kun je overal kopen in de wereld. Als u niet overtuigd, maar vergelijk ze naar een andere wimpers je kunt vinden en als je een betere kwaliteit en een of ontwerp te Wimpers voor auto's (Europa) vinden wij u graag terugbetalen.

 

 

 

We hebben ook een Facebook-pagina, waar u kunt kopen de auto wimpers direct www.facebook.com / eyelashesforcars. De auto wimpers kan worden gemonteerd op een auto die rond of langwerpig stijl koplampen en ook auto's met pop-up lichten heeft. Als je niet zeker dat ze zullen passen alles wat je hoeft te doen is e-mail ons een foto van uw auto koplampen en kunnen wij u adviseren. Echter, ze passen 99% van de auto's geen probleem en kan zelfs worden bijgesneden. Vergeet niet om wat eyeliner bestellen met uw auto wimpers want dat zal echt ziet er geweldig uit.

 

 

 

Het belangrijkste om te onthouden bij het bevestigen van de wimpers is dat het oppervlak (koplampen velg of de lak) moet zeer schoon. We hebben altijd een alcohol reinigingspad te voorzien van elke set van auto wimpers gekocht om u te helpen verwijderen en zo vuil of autowas als om ervoor te zorgen dat de speciale tape kan een sterke band te maken. Als het oppervlak niet schoon is of het nat of nog wat wax residu .... Dan is de wimpers niet goed plakken en vallen uit als u gaat rijden. 99% van de tijd horen we geen problemen omdat de band extra sterk en maakt gebruik van een speciale druk kleeftechniek het activeren van de hoge sterkte binding. Het enige wat je doet is druk deze stevig aan wanneer u bevestigt u de wimpers aan de auto of de motor of bestelwagen of wat voertuig dat u ervoor kiezen om ze op te zetten.