The BEST Car Eyelashes in the World

The BEST Car Eyelashes in the World

Auton Ripsien autoihin - miten sovittaa - Ostopaikat

Auton Ripsien autoihin - miten sovittaa - Ostopaikat

 

 

 

Olemme tärkein jakelija ja valmistaja silmäripsien autojen Euroopassa ja toimittaa yli 50 maassa ympäri maailmaa. Voit tilata ripsien auton suoraan tästä sivustosta tai ota yhteyttä tukku tutkimuksia, jos haluat myydä auton ripset omasta verkkosivuilla.

 

 

 

Meillä on useita videoita tällä sivustolla näyttää miten sovittaa auton ripset BMW tai Peugeot 206, mutta samaa tekniikkaa käytetään kaikkiin autoihin. Ripset helposti leikata sopimaan mitään ajovalot ja kristalli timantti tai eksoottisia vaaleanpunainen eyeliner voidaan kiinnittää ylä-tai alapuolella ripset tehdä autossa näyttää todella seksikäs ...

 

 

 

Auton ripset ovat tulossa erittäin suosittuja Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa S. Africa, Norja, useat muut Euroopan maat ja Thaimaan trendit samoin. Naiset yksinkertaisesti rakastavat heitä ja kaverit ... No useimmat pyörittelevät silmiään, mutta on oikeudenmukainen ... he pysähtyvät ja tuijottavat ja naiset, jotka ovat ripset heidän autoja, epäilemättä saada kuormien huomiota.

 

 

 

Missä voi ostaa ripset? Ovatko ne saatavilla kaupoista?

 

 

 

Tällä hetkellä voit vain ostaa silmäripset autojen ja eyeliner sivuiltamme tai riippumattoman jakelijan joka on myös hänen verkkosivuilla. Teemme laiva jälleenmyyjille monissa maissa, mutta myös jakelijoiden kaikki kaikki myyvät niitä omilla kotisivuillaan. Lähetämme kaikille maille suoraan ja ovat halvimmat saatavilla kaikkialla.

 

 

 

Automme silmäripset kaikki mukana ei kysymyksiin 30 päivän rahat takaisin-takuu.

 

 

 

Jos olet tyytymätön millään tavalla, palauta käyttämättömät silmäripsien meille alkuperäisessä pakkauksessa ja me vaihtaa tai palauttaa sinulle ostohinnan vähennettynä postimaksu. Emme voi hyvittää postikulut koska postikulut ei palauteta meille postista myös. Ne ovat paras ripsien voit ostaa kaikkialla maailmassa. Jos et ole varma, vain verrata niitä muihin ripset voit löytää ja jos löydät paremman laadun ja tai muotoilu Ripsien autoille (Europe) mielellämme palautamme.

 

 

 

Meillä on myös Facebook-sivu, jossa voit ostaa auton silmäripset suoraan www.facebook.com / eyelashesforcars. Auton ripset voidaan asentaa mihin tahansa autoon, joka on pyöreä tai pitkulainen tyyliä ajovalot ja myös autojen pop up valot. Jos ei tiedä, ne sopivat kaikki sinun tarvitsee vain lähettää meille sähköpostia kuva oman auton ajovalot ja voimme neuvoa sinua. Kuitenkin, ne sopivat 99% autoista ei ole ongelma ja voi jopa leikataan sopivaksi. Älä unohda tilata joitakin eyeliner autossa ripset kuin todella hyvältä.

 

 

 

Tärkeintä on muistaa, kun kiinnität ripset on, että pinta (ajovalot vanteen tai maalipinta) on erittäin puhdasta. Olemme aina toimittaa alkoholia puhdistustyyny jokaisen sarjan auton silmäripsien ostettu auttaa poistamaan ja lika tai auton vahaa niin varmistaa erityinen nauha voi tehdä vahva side. Jos pinta ei ole puhdas tai se on märkä tai on vielä vaha jäämiä .... Sitten ripset eivät tartu kunnolla ja voivat pudota, kun aloitat ajon. 99% ajasta me kuulemme mitään ongelmia, koska nauha on erittäin vahva ja käyttää erityistä painetta liimaus tekniikalla aktivoida lujat sidoksen. Kaikki Sinun tarvitsee vain painaa voimakkaasti alaspäin, kun liität ripset auto tai moottoripyörä tai pakettiauto tai mitä ajoneuvon päätät laittaa ne.