The BEST Car Eyelashes in the World

The BEST Car Eyelashes in the World

Autós szempillák autók - Hogyan illeszkedik - Hol kapható

Autós szempillák autók - Hogyan illeszkedik - Hol kapható

 

 

 

Mi vagyunk a fő forgalmazó és gyártó a szempillák az autók Európában, és a kínálat több mint 50 országban szerte a világon. Rendelését leadhatja szempilláit az autó közvetlenül ezt a weboldalt, vagy vegye fel velünk a nagykereskedelmi vizsgálatot, ha szeretné eladni autót szempillák a saját honlapján.

 

 

 

Mi több videót ezen az oldalon bemutatja, hogyan illeszkedik az autó szempillák egy BMW, vagy egy Peugeot 206, de ugyanazt a technikát használják az összes autó. A szempillák könnyen díszítve igazodó fényszórók és kristály gyémánt vagy egzotikus rózsaszín szemceruza is lehet csatolni felett vagy alatt a szempillák, hogy az autó meg igazán szexi ...

 

 

 

Car szempillák most egyre nagyon népszerű az USA-ban és az Egyesült Királyságban a S.-Afrika, Norvégia, több más európai ország és Thaiföld trend is. A nők egyszerűen szeretik őket, és a srácok ... valamint a legtöbb forgatják a szemüket, hanem a tisztességes ... azok megállnak és bámulnak, és a nők, akik a szempillák saját autók, minden kétséget kizáróan, hogy rengeteg figyelmet.

 

 

 

Hol lehet vásárolni a szempillák? Vajon kapható a boltokban?

 

 

 

Abban a pillanatban, akkor csak vásárolni a szempillák az autók és a szemceruza honlapunkról, vagy egy független forgalmazó, aki szintén saját honlapján. Mi a hajó a forgalmazók számos országban, de még a forgalmazók az összes eladták őket a saját honlapján. Küldünk minden ország irányítására, és a legalacsonyabb áron elérhető.

 

 

 

Az autónk szempillák minden jön a kérdés nélkül 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

 

 

 

Ha elégedetlen bármilyen módon, egyszerűen küldje vissza a fel nem használt szempillák nekünk az eredeti csomagolásban, és mi kicserélik, vagy visszatérítjük Önnek a vételár alacsonyabb a postaköltséget. Nem tudjuk visszatéríteni a postaköltséget, mert a postaköltség nem visszatérítendő hozzánk a posta is. Ők a legjobb autó szempillák meg lehet vásárolni bárhol a világon. Ha nincs meggyőződve, csak hasonlítsa össze őket, hogy bármilyen más szempillák megtalálja, és ha talál egy jobb minőségű és vagy design szempillák autók (Europe) mi szívesen visszatérítjük Önnek.

 

 

Mi is van egy Facebook oldalt, ahol meg lehet vásárolni autót szempilla közvetlenül www.facebook.com / eyelashesforcars. Az autó szempillák lehet szerelni bármilyen autó, amely kerek vagy hosszúkás stílust fényszóró és autók pop up fények. Ha nem biztos, hogy illik csak annyit kell tennie, hogy írjon nekünk egy képet a gépkocsi fényszóró, és tanácsot tudnak adni. Azonban, ha azok megfelelnek az autók 99%-át nem jelent problémát, és még el is díszítve, hogy illeszkedjen. Ne felejtse el, hogy néhány szemceruza az autó szempilláit, mint valóban jól néz ki.

 

 

A legfontosabb dolog, hogy emlékezzen, ha csatlakoztatja a szempillák, hogy a felület (fényszórók kerék vagy a fényezés), legyen nagyon tiszta. Mindig a kínálat alkohol tisztító pad minden készlet autó szempillák vásárolt, hogy segítsen eltávolítani és szennyeződés vagy autó viasz, hogy ellenőrizze, hogy a speciális szalag lehet, hogy egy erős köteléket. Ha a felület nem tiszta, vagy nedves, vagy még mindig van néhány viasz maradékot .... Akkor a szempillák nem tapadnak megfelelően, és leeshet, ha elindul. 99%-át az idő hallunk semmi gond, mert a szalag extra erős, és egy speciális nyomás kötési technikát, hogy aktiválja a nagy szilárdságú kötés. Amit tettél, nyomja le erősen, amikor csatolja a szempillák, hogy az automatikus vagy a motor, vagy van, vagy bármi járművet úgy dönt, hogy fel őket.