The BEST Car Eyelashes in the World

The BEST Car Eyelashes in the World

Bil Øyenvipper for biler - Hvordan passer - Hvor kan man kjøpe

Bil Øyenvipper for biler - Hvordan passer - Hvor kan man kjøpe

 

 

 

Vi er den største distributør og produsent av øyevipper for biler i Europa og levere over 50 land rundt om i verden. Du kan bestille øyevipper til bilen din direkte fra dette nettstedet eller kontakte oss med engros henvendelser hvis du ønsker å selge bilen øyevipper fra ditt eget nettsted.

 

 

 

Vi har flere videoer på denne nettsiden som viser hvordan du passe bilen vippene til en BMW eller en Peugeot 206, men den samme teknikken brukes til alle biler. Øyevippene er lett trimmet for å passe alle frontlykter og krystall diamant eller eksotisk rosa eyeliner kan også festes over eller under vippene for å gjøre bilen ser virkelig sexy ...

 

 

 

Bil øyevipper er nå blitt svært populært i USA og Storbritannia med S. Afrika, Norge, flere andre europeiske land og Thailand trending også. Kvinnene simpelthen elsker dem og gutta ... vel de fleste kastet sine øyne, men for å være rettferdig ... de stoppe og stirre og de kvinnene som har vippene på sine biler, uten tvil, få masse oppmerksomhet.

 

 

 

Hvor kan du kjøpe vippene? De er tilgjengelige i butikkene?

 

 

 

For øyeblikket kan du kun kjøpe øyevippene for biler og eyeliner fra våre nettsider eller fra en uavhengig distributør som også har hans eller hennes nettside. Vi gjør skipet til distributører i mange land, men selv forhandlere alle selger dem fra sine egne nettsider. Vi sender til alle land direkte og vi har de laveste prisene tilgjengelig hvor som helst.

 

 

 

Våre bilen øyevipper alle kommer med ingen spørsmål 30 dagers pengene tilbake-garanti.

 

 

 

Hvis du er misfornøyd på noen måte, returnerer den ubrukte øyevipper til oss i originalemballasjen, og vi vil bytte eller refundere deg for kjøpesummen minus porto. Vi kan ikke refundere portoen fordi portoen er ikke refunderbart til oss fra postkontoret også. De er den beste bilen øyevippene du kan kjøpe hvor som helst i verden. Hvis du ikke er overbevist, bare sammenligne dem med andre øyevipper du kan finne, og hvis du kan finne en bedre kvalitet og eller design til Øyevipper for biler (Europa) vil vi gjerne refundere deg.

 

 

 

Vi har også en Facebook-side hvor du kan kjøpe bil øyevipper direkte www.facebook.com / eyelashesforcars. Bilen vippene kan monteres på hvilken som helst bil som har runde eller avlange stil frontlykter og også biler med pop up lys. Hvis ikke sikker på at de vil passe alt du trenger å gjøre er å sende oss et bilde av bilene dine frontlykter og vi kan gi deg råd. Men passer de 99% av bilene ikke noe problem, og kan også bli beskåret for å passe. Ikke glem å bestille noen eyeliner med bilen øyevippene som det vil virkelig ser flott ut.

 

 

 

Det viktigste å huske på når du fester øyevippene er at overflaten (hovedlys rim eller lakken) må være veldig rent. Vi har alltid leverer en alkohol rengjøringsputen med hvert sett med bil øyevipper kjøpt for å hjelpe deg å fjerne og skitt eller bilvoks slik som å sørge for at den spesielle båndet kan gjøre et sterkt bånd. Hvis overflaten er ikke ren eller den er våt eller fortsatt har noen voksrester .... Da vippene ikke vil holde ordentlig og kan falle av når du begynner å kjøre. 99% av tiden hører vi ingen problemer fordi båndet er ekstra sterk og bruker en spesiell trykk bonding teknikk for å aktivere høyfast bindingen. Alt du gjør er å trykke godt ned når du fester vippene til auto eller motorsykkel eller van eller hva bilen du velger å sette dem på.