The BEST Car Eyelashes in the World

The BEST Car Eyelashes in the World

Genele auto pentru automobile - Cum pentru a se potrivi -

În cazul în care pentru a cumpara

Genele auto pentru automobile - Cum pentru a se potrivi - În cazul în care pentru a cumpara

 

 

 

Suntem principalul distribuitor și producător de gene pentru autovehicule în Europa și furnizează peste 50 de țări din întreaga lume. Puteți comanda genelor pentru masina ta direct de pe acest site sau sa ne contactati cu cereri en-gros, dacă doriți să-și vândă genelor auto din site-ul dvs. propriu.

 

 

 

Avem mai multe clipuri video de pe acest site care arată cum pentru a se potrivi mașina de lovituri de bici pentru un BMW sau un Peugeot 206, dar aceeași tehnică este folosită pentru toate masinile. Genele sunt ușor tăiate pentru a se potrivi orice farurile și cristal de diamant sau dermatograf exotice roz poate fi, de asemenea, atasat de mai sus sau mai jos de lovituri de bici pentru a face masina sa arate cu adevarat sexy ...

 

 

 

Genele auto sunt acum a devenit foarte popular în SUA și Marea Britanie, cu Africa de Sud, Norvegia, alte câteva țări europene și din Thailanda, precum și trend. Femeile iubesc pur si simplu le și băieții ... bine mai da ochii lor, dar pentru a fi corect ... ei se opresc si privesc, precum și femeile care au genele pe masinile lor, fără nici o îndoială, pentru a primi o mulțime de atenție.

 

 

 

În cazul în care puteți achiziționa de lovituri de bici? Sunt disponibile în magazine?

 

 

 

În acest moment, puteți cumpăra doar genele pentru autoturisme și eyeliner pe site-ul nostru sau de la un distribuitor independent, care are, de asemenea, lui sau site-ul ei. Noi facem nava să distribuitori în multe țări, dar chiar și distribuitorii de toate toate pentru a le vinde pe site-uri proprii. Ne trimite la toate țările conduc si au cele mai mici preturi disponibile oriunde.

 

 

 

Genele noastre auto sunt dotate cu întrebările puse nu 30 zile banii înapoi de garantare.

 

 

 

Dacă sunteți nemulțumit în orice mod, a reveni pur și simplu genele NEUTILIZATE la noi în ambalajul original si va schimba sau returna multumim pentru prețul de achiziție mai puțin poștale. Noi nu putem rambursa poștale, deoarece francare este nerambursabil la noi de la oficiul poștal, de asemenea,. Acestea sunt cele mai bune gene mașina puteți cumpăra oriunde în lume. Dacă nu sunteți convinși, compara-le la orice alte gene puteți găsi și în cazul în care puteți găsi o calitate mai bună și pentru a genelor sau de design pentru autovehicule (Europa) va vom returna cu placere.

 

 

Avem, de asemenea, o pagină de Facebook unde puteți achiziționa gene auto www.facebook.com / eyelashesforcars direct. Masina de lovituri de bici poate fi montat pe orice masina care are faruri rotunde sau alungite de stil și, de asemenea, mașini cu aprinde pop. Dacă dumneavoastră nu este sigur că se va potrivi tot ce trebuie să faceți este să ne trimiteți un email o imagine a farurilor dvs. masinile, si va poate sfatui. Cu toate acestea, 99% se potrivesc de nici o problemă autoturisme și pot fi chiar tăiate pentru a se potrivi. Nu uita sa comanzi ceva dermatograf cu genele masina ta ca va arata grozav.

 

Principalul lucru de reținut atunci când atașarea genelor este faptul că suprafața (faruri jantă sau vopseaua), trebuie să fie foarte curate. Noi furnizam întotdeauna un tampon cu alcool de curățare cu fiecare set de gene automobile cumpărate pentru a vă ajuta să eliminați și murdăria sau ceara auto, astfel încât să vă asigurați că banda speciala poate face o legătură puternică. În cazul în care suprafața nu este curat sau este umed sau are încă unele reziduuri de ceara .... Atunci nu se va lipi genele în mod corespunzător și poate cădea atunci când începeți să vă deplasați. 99% din timp am auzit de nici o problema, deoarece banda este foarte puternic si foloseste o tehnica speciala lipirea de presiune pentru a activa aderenta de inalta rezistenta. Tot ce faceți este să apăsați în jos ferm atunci când atașați de lovituri de bici pentru auto sau motocicleta sau van sau orice vehicul pe care alegeți să le pună pe.