The BEST Car Eyelashes in the World

The BEST Car Eyelashes in the World

Serbian - Eyelashes for cars

Цар Трепавице за аутомобиле - Како да се уклопе - Где купити

 

 

 

Ми смо главни дистрибутер и произвођач трепавица за аутомобиле у Европи и снабдевање преко 50 земаља широм света. Можете наручити трепавице за ваш аутомобил директно са овог сајта или нас контактирајте са велепродајним питања уколико желите да продајете трепавице аутомобила из свог сајта.

 

 

 

Имамо неколико видео снимака на овом сајту показују како да стане ауто трепавице на БМВ или Пеугеот 206, али иста техника се користи за све аутомобиле. На трепавице се лако тесан да стане све фарове и кристално дијамант или егзотични розе ајлајнером може да се монтира изнад или испод трепавица да ауто изгледа заиста секси ...

 

 

 

Цар трепавице су сада постали веома популарни у САД и Великој Британији са С. Африци, Норвешкој, неколико других европских земаља и Тајланд Трендинг као добро. Жене једноставно воле да их и момци ... и већина преврну очима, али да будем фер ... они зауставе и буљити и жене које имају трепавице на својим аутомобилима, без сумње, добити гомилу пажње.

 

 

 

Где можете да купите трепавице? Да ли су они доступни у продавницама?

 

 

 

У овом тренутку, можете само да купите трепавице за аутомобиле и ајлајнер са нашег сајта или из независног дистрибутера који такође има своју веб страницу. Ми брод дистрибутерима у многим земљама, али су чак и дистрибутери све све их продају из својих сајтова. Шаљемо у све земље управљају и имају најниже цене доступне било где.

 

 

 

Наши ауто трепавице сви долазе са без питања постављена 30 дана новац леђа гаранција.

 

 

 

Ако сте незадовољни на било који начин, једноставно вратити неискоришћени трепавице нама у оригиналном паковању, а ми ћемо размењивати или рефундирати ти за купопродајне цене мање поштарине. Ми не можемо надокнадити поштарину јер поштарина не враћа нам из Такође пошти. Они су најбољи ауто трепавице можете купити било где у свету. Ако нисте уверени, само их упоредите са неким другим трепавица, можете наћи и ако можете да пронађете бољи квалитет и дизајн, или на трепавицама за аутомобиле (Европа) радо ћемо вам рефундирати.

 

 

 

Ми такође имамо Фацебоок страницу где можете купити ауто трепавице директно ввв.фацебоок.цом / еиеласхесфорцарс. Ауто трепавице се може монтирати на било који ауто који има округле или дугуљасте стилу фарове и такође аутомобиле са поп уп светлима. Уколико ваш није сигуран да ће стати све што треба да урадите је да нам пошаљете емаил са сликом ваших аутомобила светала и можемо вас посаветовати. Међутим, они одговарају 99% аутомобила нема проблема и може чак бити уредише да стане. Не заборавите да наручите неки ајлајнер са вашим трепавицама аутомобила јер ће то заиста изгледати сјајно.

 

 

 

Главна ствар на уму када се прикључивањем трепавице јесте да површина (фарови обруч или фарбање) бити веома чист. Ми смо увек снабдевање алкохола за чишћење табле са сваким скупом возила купљена трепавица ће вам помоћи да уклоните и прљавштине или ауто восак тако да се уверите специјална трака може направити јаку везу. Уколико површина није чиста или је мокро, или још увек има неке остатке воска .... Онда трепавице неће правилно држати и може отпасти када почнете да возите. 99% од времена смо чули без проблема, јер трака је екстра јак и користи специјалну технику лепљења притиска за активирање висок везу снагу. Све што урадите је да притиснете на доле чврсто када приложите трепавице на ауто или мотоцикла или комби возило или шта сте изабрали да их стави.