The BEST Car Eyelashes in the World

The BEST Car Eyelashes in the World

Avtomobilska trepalnic za avtomobile -

Kako, da se prilega - Kje kupiti

Avtomobilska trepalnic za avtomobile - Kako, da se prilega - Kje kupiti

 

 

 

Smo glavni proizvajalec in distributer trepalnic za avtomobile v Evropi in dobavo več kot 50 državah po vsem svetu. Lahko naročite trepalnice za vaš avto neposredno na tej spletni strani ali pa nam pišite na debelo s preiskavami, če bi želeli prodati avto trepalnic iz vaše lastne strani.

 

 

 

Imamo več videov na tej spletni strani, ki prikazuje, kako se prilega avto udarcev z bičem, da je BMW ali Peugeot 206, ampak ista tehnika se uporablja za vse avtomobile. Na trepalnice so lahko okrašene, da ustrezajo vse žaromete in kristal diamanta ali eksotičnih roza eyeliner se lahko priložijo tudi nad ali pod trepalnice, da bi avto videti zelo seksi ...

 

 

 

Avtomobilska trepalnice so zdaj postali zelo priljubljena v ZDA in Veliki Britaniji s S. Afriko, Norveško, več drugih evropskih držav in Tajske ter ugotavljanje trendov. Ženske preprosto radi in jim fantje ... tudi najbolj zavijajo z očmi, ampak da je pošteno ... ti ustavili in strmeli in ženske, ki imajo trepalnice na svoje avtomobile, brez dvoma, dobil ogromno pozornosti.

 

 

 

Kje lahko kupite trepalnice? Ali so na voljo v trgovinah?

 

 

 

V tem trenutku lahko samo kupite trepalnic za avtomobile in črtalo za oči na naši spletni strani ali od neodvisnega distributerja, ki ima tudi njeno spletno stran. Mi ladje na distributerje v veliko državah, ampak tudi za distributerje vse vse njihovo prodajo iz svojih spletnih straneh. Smo poslali vsem državam, vodijo in imajo najnižje cene na voljo povsod.

 

 

 

Naš avto trepalnice vsi prihajajo s brez vprašanj 30 dni denar nazaj garancije.

 

 

 

Če ste nezadovoljni na kakršen koli način, preprosto vrne neporabljeno trepalnice, da nas v originalni embalaži in bomo zamenjati ali vrniti vam za nabavno ceno manj poštnine. Ne moremo povrniti poštnine, saj je poštnina ne vrača k nam na pošti tudi. So najboljši avto trepalnice lahko kupite kjerkoli na svetu. Če niste prepričani, samo jih primerjati z drugimi trepalnic lahko najdete in če boste našli boljšo kakovost in dizajn ali na trepalnice za avtomobile (Evropa) z veseljem vam bomo povrne.

 

 

 

Imamo tudi Facebook stran, kjer lahko kupite avto trepalnice neposredno www.facebook.com / eyelashesforcars. Avto trepalnice lahko pritrdi na kateri koli avto, ki ima okrogel ali podolgovat žarometi slog in tudi avtomobile z pop zasveti. Če vaše ni prepričan, da bo šlo vse, kar morate storiti je, da nam pišite slike vaših avtomobilov žarometov in z veseljem vam bomo svetovali. Vendar pa se prilega 99% avtomobilov, ni problema in lahko celo obrezana, da ustreza. Ne pozabite, da nekaj eyeliner s svojim avtomobilom trepalnic, saj bo to res izgledaš.

 

 

 

Glavna stvar, da se spomnite, ko pritrjujete trepalnice, da morajo biti površine (žarometi platišča ali lak), zelo čist. Vedno ponudbe alkohola čiščenje pad z vsako vrsto avtomobila trepalnic kupili, da vam pomaga odstraniti in umazanija ali vosek, da se prepričajte, da je poseben trak lahko močno vez. Če površina ni čist, ali je mokra ali še vedno ima nekaj voska, ostankov .... Potem trepalnice ne bo pravilno držati in lahko padete, ko začnete vožnjo. 99% časa slišimo o nobenih težav, ker trak je izjemno močno in uporablja posebno tehniko lepljenja pritisk, da aktivirate Visoka mehanska trdnost. Vse, kar morate storiti, je močno pritisnite navzdol ob priključitvi trepalnice za avto ali motorno kolo ali kombi vozilo, ali karkoli se odločite, da jih na.