The BEST Car Eyelashes in the World

The BEST Car Eyelashes in the World

Bil Ögonfransar för bilar - Hur för att passa - Köpställen

Bil Ögonfransar för bilar - Hur för att passa - Köpställen

 

 

 

Vi är den största distributör och tillverkare av ögonfransar för bilar i Europa och levererar över 50 länder runt om i världen. Du kan beställa ögonfransarna för din bil direkt från denna hemsida eller kontakta oss med partihandel förfrågningar om du vill sälja bilen ögonfransar från din egen webbplats.

 

 

 

Vi har flera filmer på denna webbplats som visar hur att passa bilen fransarna till en BMW eller en Peugeot 206, men samma teknik används för alla bilar. Ögonfransarna lätt trimmas för att passa alla strålkastare och kristall diamant eller exotiska rosa eyeliner kan också fästas över eller under fransarna att göra bilen ser riktigt sexig ...

 

 

 

Bil ögonfransar blir nu mycket populär i USA och Storbritannien med S. Afrika, Norge, flera andra europeiska länder och Thailand trender också. Kvinnorna älskar dem helt enkelt och killarna ... väl mest rulla sina ögon men för att vara rättvis ... De stannar och stirrar och kvinnor som har fransarna på sina bilar, utan tvekan, få massor av uppmärksamhet.

 

 

 

Var kan du köpa fransarna? Är de tillgängliga i butiker?

 

 

 

Just nu kan du köpa bara ögonfransarna för bilar och eyeliner från vår hemsida eller från en oberoende distributör som också har sin hemsida. Vi skickar till distributörer i många länder men även distributörer alla sälja dem från sina egna webbplatser. Vi skickar till alla länder styra och ha de lägsta priserna som finns.

 

 

 

Vår bil ögonfransar har alla de inga frågor 30 dagars pengarna tillbaka garanti.

 

 

 

Om du är missnöjd på något sätt, bara tillbaka den oanvända ögonfransarna till oss i originalförpackningen och vi kommer att byta eller återbetala dig för inköpspriset minus porto. Vi kan inte återbetala porto eftersom porto återbetalas till oss från posten också. De är de bästa bil ögonfransarna du kan köpa var som helst i världen. Om du inte är övertygad, bara jämföra dem med andra ögonfransar du kan hitta och om du kan hitta en bättre kvalitet och eller design till Ögonfransar för bilar (Europa) kommer vi gärna återbetala dig.

 

 

 

Vi har också en Facebook-sida där du kan köpa bil ögonfransar direkt www.facebook.com / eyelashesforcars. Bilen ögonfransar kan monteras på alla bilar som har runda eller avlånga stil strålkastare och även bilar med pop up lampor. Om du inte är säker på att de kommer att passa allt du behöver göra är att maila oss en bild av dina bilar strålkastare och vi kan ge dig råd. Emellertid passar de 99% av bilar inga problem och kan även trimmas för att passa. Glöm inte att beställa några eyeliner med din bil ögonfransar som verkligen ser bra ut.

 

 

 

Det viktigaste att komma ihåg när du fäster ögonfransar är att ytan (strålkastare kant eller lacken) måste vara mycket ren. Vi levererar alltid en alkohol rengöring pad med varje uppsättning av bil ögonfransar köpt för att ta bort och smuts eller bilvax, så se till att den speciella bandet kan göra ett starkt band. Om ytan inte är ren eller den är våt eller fortfarande har någon vax rester .... Då fransarna inte fastnar ordentligt och kan falla av när du börjar köra. 99% av tiden hör vi inte till några problem eftersom bandet är extra stark och använder en speciell teknik tryckbindning att aktivera höghållfast bindning. Allt du behöver göra är att trycka ner ordentligt när du ansluter fransarna till auto eller motorcykel eller van eller vad fordon du väljer att sätta dem på.